Tuesday, September 15, 2009

geram.

omaigod!
stelah aku pulang ke rumah pade ari sabtu lpas, mak cakap baju raye da siap tp tailor tu buat x cantek.
dr segi potongan ape sume cantek da.
tp dr segi die susun kaen tu mengikot kale tu sungguh mengecewakan!!!
ade ke ptot baju blah dpan da merah, dkat tpi tu tibe2 purple caer n tmpt kat ketiak tu kale biru???!!
(ye, aku highlight kan tulisan ni mengikot kale baju aku. cube korang bayang kan betape burok nye baju aku itu.)
i mean, wth man!
baju aku cam da jadik kaen burok yang ko cantom sesuka hati je!!
kaen mak aku beli tu bukan calang2 kaen dong!!
mahal nyer x tkire sbb ingat raye kali ni bole la kaen special sket.
argh!
omaigod3!!!
aku xtau nak express kan camne kmarahan aku ni.
seb baek bulan ramadhan, aku sabar sket.
dgn bfikiran waras, mak aku nak p mintak balek kaen extra n nak anta kat tailor mane2 yg bole alter kan.
hopefully bole alter la sbb kaen nyer cam agak fragile.
chiffon ke hape x salah aku.
alaa, kaen yg kena lining la kesimpulan nyer.
kaen2 yg kena lining ni bukan nyer kental sangat.
mmg fragile kot.
omaigod3!
spanjang raye ni aku x bole angkat tangan la.
kalo x nampak burok la tibe2 tang ketiak kale biru terang.
hoh, tringat iklan deodorant yg pompuan tu xle angkat tgn sbb ketiak die itam.

oh man.
aku sgt frust skarang. :(


7 comments:

hajar DK said...

lek2 bebeh...
aku punye baju raye pun tak tau bejaye siap ke tak neh..
cam maleh je aku.. huhu...

bella said...

laa!
hang jahit sdri ke?!
cpat weh!
ahad ni je~

ilham5 said...

hahahah comel plak korg nnihhh.

and bella! gileeeee. kalau aku pun aku bengang dowh. lagi2 kain mahal mmg geram aah kan. kau x ckp pape ke kat tailor tu ...

ayuniiiii said...

ohhhh. gila punye tailor.
kambengggg!
baju raye ni weiii!!
aku plak yg geram. huhu.
alter elok2 ye. tp takpe bella,
trust me, ko pakai ape2 pon comel.
btol nih, bukan nak duet raye ni.
hahahaa

keretasorong said...

huhuhu,

mcm mne ramadhan ????

bereh???

^_^

Nelza Rahim said...

OUCCHHHHHH nightmare! i feel sorry for you bella ;SS

bella said...

ham: mak aku yg handle anta n amek baju from tailor so x sempat nak cakap pape.. :((

yun: hahaha! bodek gile siot! XP

man: alhamdulillah.. sume nyer bereh! :D

nelza: yeah.. it is a terrible nightmare! luckily my mom brought me shopping for a new one.. huu.. still.. the kaen n upah jahit costs a lot! :((